Русский  |  English  |  Dansk
RepræsentationskontorNyhederKalenderRussiske sprogNyttige informationerPartnereKontakter

song-9mayArtboard-17-copy-13-165.jpg

banner_rs_da.jpg

banner_edu_en.jpg

banner849854.jpg

samtal(1).gif

banner1da.jpg

banner2da.jpg

banner3da.jpg

banner_rsda.jpg

banner_skolkovo_en.jpg

facebook_dk.jpg

мячиком 1

ruslands_stemme.gif

Repræsentationskontor

rcnk_office.jpg

Russisk Center for videnskab og kultur i København, Danmark har til opgave at profilere Rusland som land, fremme russisk sprog og kultur i Danmark ved at gennemføre adskillige sociale og kulturelle aktiviteter der giver deltagende et indblik i Ruslands moderne liv, malerkunst, musik, litteratur, teater, film og videnskab.

Russisk Center for videnskab og kultur der har hus i midten af København i en bygning der tidligere tilhørte et musikkonservatorium, har en biograf- og koncertsal med plads til 100 personer, et 60 kvm kunstgalleri, en musiksalon med 80 pladser, et bibliotek og en læsesal. Centret kan tilbyde:

  • Russisk sprogkursus med kyndige russiske og danske undervisere
  • Undervisning på russisk for børn mellem 2 og 16 år i sprog, litteratur og historie (Lørdagsskole)
  • Fritidsaktiviteter for både børn og voksne på de forskellige klubber og studier
  • Et bibliotek der har mere end 9000 bøger på russisk bl.a. skønlitteratur, faglitteratur, lærebøger, leksika, kunstbøger mm., og et audio- og et videotek med bl.a. musik og tegnefilm
  • Aktiviteter på forskellige kulturelle og samfundspolitiske områder

Russisk Center for videnskab og kultur samarbejder med flere russiske, danske, svenske og andre landes institutioner og fagpersoner indenfor kunst og kultur med henblik på at gennemføre en bred vifte af aktiviteter: konferencer, udstillinger, teaterforestillinger, filmfestivaler, koncerter, kunstneriske aftener med kendte personligheder, forelæsninger, seminarer mm.Russisk Center for Videnskab og Kultur
Vester Voldgade 11, 1552 København, tel./fax (45) 33 15 83 33, email:

© 2012 Du må gerne bruge og videregive oplysningerne til andre, hvis du sørger for tydelig henvisning til Russisk Center for Videnskab og Kulturs hjemmeside.