Русский  |  English  |  Dansk
RepræsentationskontorNyhederKalenderRussiske sprogNyttige informationerPartnereKontakter

song-9mayArtboard-17-copy-13-165.jpg

banner_rs_da.jpg

banner_edu_en.jpg

banner849854.jpg

samtal(1).gif

banner1da.jpg

banner2da.jpg

banner3da.jpg

banner_rsda.jpg

banner_skolkovo_en.jpg

facebook_dk.jpg

мячиком 1

ruslands_stemme.gif

Repræsentationskontor

rcnk_office.jpg

Russisk hus i København, Danmark har til opgave at profilere Rusland som land, fremme russisk sprog og kultur i Danmark ved at gennemføre adskillige sociale og kulturelle aktiviteter der giver deltagende et indblik i Ruslands moderne liv, malerkunst, musik, litteratur, teater, film og videnskab.

Russisk hus i København der har hus i midten af København i en bygning der tidligere tilhørte et musikkonservatorium, har en biograf- og koncertsal med plads til 100 personer, et 60 kvm kunstgalleri, en musiksalon med 80 pladser, et bibliotek og en læsesal. Russisk hus i København kan tilbyde:

  • Russisk sprogkursus med kyndige russiske og danske undervisere
  • Undervisning på russisk for børn mellem 2 og 16 år i sprog, litteratur og historie (Lørdagsskole)
  • Fritidsaktiviteter for både børn og voksne på de forskellige klubber og studier
  • Et bibliotek der har mere end 9000 bøger på russisk bl.a. skønlitteratur, faglitteratur, lærebøger, leksika, kunstbøger mm., og et audio- og et videotek med bl.a. musik og tegnefilm
  • Aktiviteter på forskellige kulturelle og samfundspolitiske områder

Russisk hus i København samarbejder med flere russiske, danske, svenske og andre landes institutioner og fagpersoner indenfor kunst og kultur med henblik på at gennemføre en bred vifte af aktiviteter: konferencer, udstillinger, teaterforestillinger, filmfestivaler, koncerter, kunstneriske aftener med kendte personligheder, forelæsninger, seminarer mm.Russisk hus i København
Vester Voldgade 11, 1552 København, tel./fax (45) 33 15 83 33, email:

© 2012 Du må gerne bruge og videregive oplysningerne til andre, hvis du sørger for tydelig henvisning til Russisk hus i København hjemmeside.