Русский  |  English  |  Dansk
RepræsentationskontorNyhederKalenderRussiske sprogNyttige informationerPartnereKontakter

song-9mayArtboard-17-copy-13-165.jpg

banner_rs_da.jpg

banner_edu_en.jpg

banner849854.jpg

samtal(1).gif

banner1da.jpg

banner2da.jpg

banner3da.jpg

banner_rsda.jpg

banner_skolkovo_en.jpg

facebook_dk.jpg

мячиком 1

ruslands_stemme.gif

26.04.2016
Ny hjemmeside for udenlandske studerende
Vi vil gerne informere jer om at der blev lanceret en ny hjemmeside for udenlandske studerende.

http://studyinrussia.ru/en/

Den nye hjemmeside er designet til at tiltrække flere internationale studerende til at studere i Rusland. Hjemmesiden indeholder information for internationale studerende om at studere, bo og arbejde i Rusland; udenlandske studerende kan læse om populære russiske universiteter.

Som bruger på portalen får man unik adgang til en hurtig søgning der giver et overblik over alle uddannelsesprogrammer. Hjemmesiden indeholder 3200 uddannelses- og forskningsprogrammer. Udenlandske studerende kan bruge know-how, dvs. trin for trin instruktioner om hvordan og hvornår man skal søge om optagelse til russiske universiteter. Ansøgere kan altid let finde ud af, hvilke dokumenter kræves for at blive accepteret i et russisk universitet. Ansøgere kan også læse om de afsætte midler til studerendes studieafgifter som Rusland betaler, om konkurrencer og stipendier. 

Websitets primære og vigtigste opgave er at finde et universitet, uddannelsesniveau og studieretning. Man kan læse om uddannelsesprogrammer og priser samt man kan bestå en prøve i russisk. Her kan findes information på russisk, engelsk og dansk.

På hjemmesiden kan man læse om studier og studieliv i Rusland. Der findes vigtig information om social bistand til studerende, transportudgifter, klima, mad, indkvartering, catering, interessante aktiviteter og offentlige arrangementer. Du kan finde nyheder fra os og følge os på de sociale medier - Facebook, Instagram, Twitter, VKontakte, Google+,  og Youtube.

andre nyheder
Russisk hus i København
Vester Voldgade 11, 1552 København, tel./fax (45) 33 15 83 33, email:

© 2012 Du må gerne bruge og videregive oplysningerne til andre, hvis du sørger for tydelig henvisning til Russisk hus i København hjemmeside.