Русский  |  English  |  Dansk
RepræsentationskontorNyhederKalenderRussiske sprogNyttige informationerPartnereKontakter

banner_rs_da.jpg

banner_edu_en.jpg

banner849854.jpg

samtal(1).gif

banner1da.jpg

banner2da.jpg

banner3da.jpg

banner_rsda.jpg

banner_skolkovo_en.jpg

facebook_dk.jpg

мячиком 1

ruslands_stemme.gif

13.02.2020
ATLANT 2020 offentlig pris ceremoni
Den 12. februar 2020 blev ATLANT 2020 national offentlig pris ceremoni afholdt.

En høj pris tildeles for projekter, der har haft en særlig indflydelse på samfundets liv, som er blevet anerkendt i vid udstrækning af non-profit sektoren og samfundet generelt. Hovedmålet med prisuddelingen er at opmuntre organisationer og personligheder, der administrerer ændringer i den socio-økonomiske sfære i Den Russiske Føderation. Nominerede kan være statslige og offentlige personer, almennyttige og erhvervsstrukturer, kulturelle, videnskabelige, uddannelsesgrupper og samfund, filantroper og operatører af statslige og ikke-statslige tilskud (midler), samt subjekter fra Den Russiske Føderation, der støtter non-profit organisationer.

Juryen, der omfattede mere end 400 ekspertrepræsentanter for de mest respekterede non-profit organisationer, bestemte vinderne i hver nominering ved at stemme.

Vinderen i nomineringen "For et stort bidrag til udvikling af internationalt samarbejde fra non-profit organisationer" var leder af Rossotrudnichestvo repræsentationskontor i Danmark, Artem Markaryan.

andre nyheder
Russisk Center for Videnskab og Kultur
Vester Voldgade 11, 1552 København, tel./fax (45) 33 15 83 33, e-mail:

© 2012 Du må gerne bruge og videregive oplysningerne til andre, hvis du sørger for tydelig henvisning til Russisk Center for Videnskab og Kulturs hjemmeside.