Русский  |  English  |  Dansk
RepræsentationskontorNyhederKalenderRussiske sprogNyttige informationerPartnereKontakter

song-9mayArtboard-17-copy-13-165.jpg

banner_rs_da.jpg

banner_edu_en.jpg

banner849854.jpg

samtal(1).gif

banner1da.jpg

banner2da.jpg

banner3da.jpg

banner_rsda.jpg

banner_skolkovo_en.jpg

facebook_dk.jpg

мячиком 1

ruslands_stemme.gif

11.05.2019
Yulia Samokhvalovas udstilling "Russian Eyes on Nordic Lands"
11 maj 13.00 - 21 maj 16.00.

Vi inviterer jer til åbningen af ​​udstillingen af ​​en talentfuld kunstner!

Julia Samokhvalova er en russisk kunstner, der har boet i København siden 1991. Hun studerede ved St. Petersburg State Art and Industry Academy. AL Stieglitz, såvel som i Academy of Arts. Repin. Julia rejser meget rundt om i verden og især i Skandinavien. Under hendes rejser trækker hun inspiration fra storbyernes arkitektoniske ensembler i afsides hjørner af provinsbyer. Hun betaler stor opmærksomhed på verden og ser på hendes arbejde, du kan springe ind i de virkelige virkelige dage i livet i Skandinavien.

I 2010 begyndte hun en række akvarel malerier til at skildre den unikke nordlige skønhed af den skandinaviske hovedstad i Danmarks Kongerige. Hun begyndte at supplere serien med landskaber fra andre danske byer, Stockholm og Helsinki.

I sine værker kombinerer Julia klassisk realisme med moderne kompositioner og lyse farver. Hun deltog i forskellige udstillinger i Danmark og i udlandet, hendes værker er i private samlinger rundt om i verden.

kalender


Russisk Center for Videnskab og Kultur
Vester Voldgade 11, 1552 København, tel./fax (45) 33 15 83 33, e-mail:

© 2012 Du må gerne bruge og videregive oplysningerne til andre, hvis du sørger for tydelig henvisning til Russisk Center for Videnskab og Kulturs hjemmeside.