Русский  |  English  |  Dansk
RepræsentationskontorNyhederKalenderRussiske sprogNyttige informationerPartnereKontakter

banner_rs_da.jpg

banner_edu_en.jpg

banner849854.jpg

samtal(1).gif

banner1da.jpg

banner2da.jpg

banner3da.jpg

banner_rsda.jpg

banner_skolkovo_en.jpg

facebook_dk.jpg

мячиком 1

ruslands_stemme.gif

07.08.2017
«Den udviklende matematik»
Hver gang jeg hører et barn siger, „at matematik er et kedeligt og uklart fag“, bliver jeg ked af det. Jeg ønsker at vise børn at matematik kan være sjovt og give glæde ved problemløsninger eller i kræft af en lille opdagelse.

Kurset henvender sig til børn på 4- 6 år (og deres forældre). Det er i denne alder at ​​de grundlæggende matematiske begreber og arbejdsevner danner sig hos børnene.

Kursets vigtigste områder omfatter: Forståelsesdannelse af nummer-begrebet, beskæftigelse med tal der involverer en lang række varierede underopgaver, udvikling af evnen til at skifte fra objekt-orienteret sprog til abstrakt sprog, og vica versa.

Udvikling af ​​logisk tænkning, evnen til at ræsonnere og analysere. Udvikling af ​​geometrisk tænkning ved at beskæftige sig med mange forskellige objekter både fladt og i rummet. Underviseren: Olga Aleksandrovna Bershtein Klasseundervisning (1 akademisk time om ugen) er på russisk og afholdes indenfor rammerne af lørdagsskolen på Russisk Center for videnskab og kultur i København.

Der kan vælges mellem to klasser med start kl.09.30 eller kl.10.25.

Hver undervisningstime koster 200 DKK, månedlig betaling ved første lektion.

Tilmelding i receptionen på Russisk Center for videnskab og kultur på tlf. 33 15 83 33, e-mail:  , postadresse: Vester Voldgade 11, 1552 København V.

Olga Aleksandrovna Bershtein er uddannet matematiker på Kharkov Nationale Universitet i 2003, i 2008 forsvarede hun sin kandidat afhandling indenfor videnskabelige fysik og matematik. Siden har Olga arbejdet som forsker på flere universiteter i Europa, i dag arbejder hun på Københavns Universitet.

Parallelt med sine videnskabelige aktiviteter har Olga organiseret matematiske fritidsklubber. Siden 2003 underviste hun i en kæde af matematiske fritidsklubber "Evrika" i Kharkov, samt på matematiske fritidsklubber af Fysik- og matematik Lyceum №27 i Kharkov. I nogle år underviste hun på tværfaglige sommerskoler i Kharkov og i Vyatka.

andre nyheder
Russisk Center for Videnskab og Kultur
Vester Voldgade 11, 1552 København, tel./fax (45) 33 15 83 33, e-mail:

© 2012 Du må gerne bruge og videregive oplysningerne til andre, hvis du sørger for tydelig henvisning til Russisk Center for Videnskab og Kulturs hjemmeside.